2011.06.13.

HELLYEAH!!!!

Már régen jelentkeztünk hírekkel a DECADENCE háza tájékáról. Nos, nem vesztünk el, csak kicsit eltűntük kis hazánk metál színteréről. Azonban ez az idő nem telt hasztalanul. Bevonultunk a próbaterem hűs falai közé, és írjuk a második lemez dalait. Már néhány dal készen van, és rengeteg ötlet van még a tarsolyban. Elöljáróban annyit elárulhatunk, hogy az új szerzemények egy kicsit más irányvonalat vettek, na, nem kanyarodtunk el a szint- pop felé, nem kell megijedni. Az új nóták inkább trash ízűek a megszokott refrén dallamokkal. Mindezek mellett születtek "klasszikus" DECADENCE dalok is. A nyári uborkaszezon után az ősz folyamán lehet majd bennünket elcsípni, és az új témákat megfülelni. A részletek még nem pontosak, figyeljétek a koncert dátumokat!!!!

Addig is legyetek jók, de azért ne annyira!!!

METAL!!!!!!!

2010.09.02.

Hell (on Örs)!!!

Ha ezeket a sorokat olvassátok, akkor két dolog történt.
- még mindig érdekel benneteket mi történik velünk
- újra normálisan működik a honlap.......(tessék vele barátkozni!)

Na,ez a nyár is kipipálva!

Aki szemmel tarja egy kicsit a zenekart, az észrevehette, hogy mostanában igencsak alapjáraton ketyegett a Decadence gépezet. A tavaszi Trash Vér tourné fáradalmai és egyéb munkahelyi elfoglaltságok - elhúzódó árvizek- egészen messze repítették, vagy úsztatták a zenekar tagjait a próbaterem közeléből. De örömmel jelenthetem, hogy a fáradság elmúlt, az árvíz levonult, így már semmi akadálya nincs, hogy kicsit átmozgassuk a berozsdásodott fogaskerekeket.

De ne rohanjunk előre ennyire, egy néhány sort azért megér a tavaszi turné. Mit is lehetne írni róla:
Régen utaztam ilyen hullámvasúton.., vagy Egyszer fenn, egyszer lenn.. Na, félreértés ne essék, a díszes trash társasággal nem volt gond, hisz a trashvérek minden koncerten ugyanolyan elánnal tolták a rákkenrollt, még ha 4-en is voltak a koncerten. Igen, jól látjátok, volt olyan állomás, ahol ennyi vendég került belül a rendezvény kapuján. Mondjuk minden második buli ilyen volt,ezért a más szerzők tollaiból vett idézetek. A legutolsó állomás, a Székelyudvarhelyi buli viszont fergeteges volt.(szokás szerint). Zoli báttya minden megtett a zenekarok, és a közönség kiváló hangulatáért, amiben ezúttal sem volt hiba. (Ez is egy örök élmény volt). De a buszon, útban hazafelé csak súlyos gondolatok tekeregtek bennem. Itthon nincsenek rokkerek? Itthon kihalt a rock élet? Vagy mi vagyunk rossz időben, rossz helyen?? És nem tudtam eldönteni. Mert jó néhány helyen ahol játszottunk, azon a pár emberen is azt éreztem, hogy megszakadhatnék, lejátszhatnám Satrianit is a színpadról, (ami persze fizikai képtelenség) az sem érdekelné őket. Szóval száz szónak is egy a vége: nagyfokú az ÉRDEKTELENSÉG.. (akinek nem inge)

Na, de ne keseregjünk a múlton, mert mindig vár a jövő egy újabb kihívása. Oda ahol lelkes közönség fogadott bennünket nagyon szívesen visszamegyünk. Például Szegvár és Baja. Ezt a két várost szállják meg a keserű esőfelhők október elején. Jelenleg még kavarognak a ciklonok, így pontos időpontot nem tudunk mondani. Figyeljétek a KONCERT előrejelzést.

A nyárnak ezen kívül egy nagy fejleménye van. Örömmel jelenthetjük, hogy a zenekar basszusgitárosát követően az idei évben a zenekar másik Imréjét (Rácit) is kiházasítjuk. Így már nem maradtak eladó Imrék a zenekarban. A frigy előzeteseként került megrendezésre Tiszaörsön a legénybúcsúztató. Volt ott sok régi rokker, trasher, jaukoma. Azt mondhatom, hogy igazán zseniális hangulatban telt el Ráci utolsó legényestéinek egyike, és Egri Jóska életünk egyik legjobb gulyásával örvendeztetett meg bennünket.

Az esti munkaterv a következő volt: sör pájinka sör főzés sör karaoke még több sör még több karaoke pájinka Nííímó kapitány levegőbe dobálása sör kidőlés

Szóval sejthetitek. Mindenki úgy nézett ki másnap, mint ahogy érezte magát..

A legnagyobb kihívás azonban csak szombaton jön: a TRASSHKÜVŐ!!!!!! Sok jókomával és sok boldogsággal

Hamarosan újra életjelet adunk, addig is legyetek jók (de azért ne annyira.)!!!

ROKK